Scheldezwervers kunnen in "SOL" hun eigen gegevens inzien en wijzigen. De algemene ledenadministratie wordt bijgehouden in de landelijke database van Scouting Nederland.

Scouts Online (SOL) is de online ledenadministratie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Als (nieuw) lid vragen we je, je eigen gegevens bij te houden. Bijvoorbeeld bij verhuizing, een nieuw telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt je eigen gegevens ook 24 uur per dag inzien en je inschrijven voor uitdagende activiteiten en inspirerende trainingen. Vergeet niet je persoonlijke Scoutcard te downloaden!

Als je nog geen account hebt zul je het volgende moeten doen :

Zoek je Scoutcard op voor je lidnummer. Geen Scoutcard? Op de wikkel van de Scoutingbladen staat 't nummer ook. Nog geen lidnummer? Bel met de gegevensbeheerder Koen Hillebrand (Tel: 0113-341594)). Zonder lidnummer kun je je niet aanmelden.

Je geboorte datum en een persoonlijk e-mailadres. Log hier in op "SOL". Dan komt je in een scherm waar je of kan inloggen, of een link kan aanklikken om een nieuw account aan te maken.